Noutati si Articole

Inhibitor cavitati, tevi, pachete tabla, CKD - Ecofog VpCI-337

Inhibitor cavitati, tevi, pachete tabla, CKD - Ecofog VpCI-337 11/09/2020

VpCI-337 este un inhibitor de coroziune pe baza de apa, gata de utilizat, pentru mediile din interior. Inhibitorii de coroziune sub forma de vapori din VpCI-337, migreaza si protejeaza suprafetele din metal, avand ca rezultat o economisire de timp si de costuri. VpCI-337 se utilizeaza la protejarea muchiilor de la rolele si pachetele de tabla sau pentru voalare in spatii goale, rezervoare, containere, ambalaje export / tip CKD si cavitati inchise. Aceste tehnici de economisire a fortei de munca folosesc un minim de produs pentru a proteja spatiile sau volumele mari. VpCI-337 este eficient pe metalele feroase dar si pe aluminiu, oteluri placate si cupru. VpCI-337 este adecvat pentr protejarea metalelor de baza, a metalelor prelucrate precum si in industria de ambalare.

Delalii despre produs ECOFOG VpCI-337

Top 10 – Produse Cortec® Biodegradabile pentru protecţie anticorozivă garantată !

Top 10 – Produse Cortec® Biodegradabile pentru protecţie anticorozivă garantată ! 10/06/2020

Corporaţia Cortec S.U.A. a susţinut întotdeauna faptul că nu este suficient să oferi Clienţilor ceea ce işi doresc, ci trebuie să anticipi cerinţele viitoare. Acest lucru înseamnă să fii inovator!

Furnizor la nivel global al Tehnologiei Ecologice VpCI®, Cortec oferă o o serie completă de produse destinate protecţiei anticorozive din domenii de activitate precum petrochimie, prelucrare metale, telecomunicaţii, electronice /electrice, producţia de autovehicule şi componente auto, utilaje industriale, construcţii, domeniul militar, naval, aeronautic, energetic. Activitatea de cercetare şi inovare este orientată spre oferirea de soluţii nepoluante (ecologice), lipsite de toxicitate şi pe cât posibil, realizate din resurse regenerabile şi biodegradabile.

ADITIV S-8 pentru protecția conservelor cu alimente

ADITIV S-8 pentru protecția conservelor cu alimente 11/05/2020

S-8 Inhibitor de coroziune pentru protecția conservelor cu alimente – Un film „verde” de inhibitori de coroziune, non-toxic. Poate fi utilizat în concentrații foarte scăzute și încă oferă protecție completă la coroziune în apă, în faza de vapori, și la interfață. Acest produs este deosebit de util pentru protecția la coroziune a conservelor metalice cu diferite produse alimentare, în timpul spălării sau sterilizării mâncării ambalate.

Aditivul Cortec® S-8, conține numai ingrediente accptate FDA și are următoarele aprobări:

  • FDA# 21 CFR - 175.105
  • FDA# 21 CFR - 178.3130
  • FDA# 21 CFR - 177.1200
  • FDA# 21 CFR - 173.310
  • FDA# 21 CFR – 176.210
Protecție Sisteme de ventilație

Protecție Sisteme de ventilație 05/05/2020

Mentenanța & Conservarea Instalațiilor din producție

Atunci când evaluați conservarea unei instalații de fabricație, sarcina poate fi defalcată după clasificarea echipamentelor și sistemelor în categorii după cum urmează:
• Structuri, Echipamente, Lucrări în desfășurare, Produse finite, Sisteme de ventilație, Sisteme de răcire a apei, Rețea distribuție apă.
Fiecare categorie va fi împărțită în subseturi, cu recomandări specifice pentru produse Cortec și aplicații.

Sisteme de ventilație / conducte aer
• Țevi:
• Epuraț
i întregul circuit de aer, tubulaturile și rezervoarele, apoi pulverizați VpCI®-308 Powder
• Compresoare:
• Zona cu aer – pulverizați în ceață cu VpCI®-337 la 0,5 oz./ft3 (0,5 ml / l)
• Partea de ungere - în funcție de tipul de lubrifiant, aplicați unul dintre produsele de mai jos realizând o ceață la 0,5 oz./ft3 (0,5 ml / L), sau se adaugă în ulei, 5% la volum unul din următorii aditivi:
• M-528 - PAG
• M-529 - PAO
• M-530 - Mineral
• M-531 - PAO

Conservare componente metalice din industria automotive

Conservare componente metalice din industria automotive 27/04/2020

Conservare componente din industria automotive. Varianta clasică constisitoare și poluantă: uleiere, înfășurare în hârtie, inserare desicanți, ambalare în folie laminată cu aluminiu.

Alternativa Cortec®: Smart Nano-VpCI® pentru ambalare tip CKD !

VpCI®-132 / VpCI®-137 cu conținut ridicat de inhibitori de oxidare

VpCI®-146 / VpCI®-144 Hârtii anticorozive kraft, naturale & neutre cu conținut de inhibitori de oxidare micști (protecție la contact și în stare de vapori)

VpCI®-126 folie și saci cu pliuri (huse VCI) pentru protecție anticorozivă pe termen lung cu maxim de protecție contra umidității și factorilor corozivi din atmosferă.

VpCI®-337 – voalare în cavități închise sau direct în ambalaj (cutie) cu piese metalice.

VpCI®-377 - produs multifuncțional pentru aditivare apă test presiune motor / circuit răcire, protecție suprafețe metalice (imersie, pulverizare, aditivare soluții clătiri interoperații)

Pagina 4 din 6
<<<123456>>>