Noutati si Articole

Conservare componente metalice din industria automotive

Conservare componente metalice din industria automotive 27/04/2020

Conservare componente din industria automotive. Varianta clasică constisitoare și poluantă: uleiere, înfășurare în hârtie, inserare desicanți, ambalare în folie laminată cu aluminiu.

Alternativa Cortec®: Smart Nano-VpCI® pentru ambalare tip CKD !

VpCI®-132 / VpCI®-137 cu conținut ridicat de inhibitori de oxidare

VpCI®-146 / VpCI®-144 Hârtii anticorozive kraft, naturale & neutre cu conținut de inhibitori de oxidare micști (protecție la contact și în stare de vapori)

VpCI®-126 folie și saci cu pliuri (huse VCI) pentru protecție anticorozivă pe termen lung cu maxim de protecție contra umidității și factorilor corozivi din atmosferă.

VpCI®-337 – voalare în cavități închise sau direct în ambalaj (cutie) cu piese metalice.

VpCI®-377 - produs multifuncțional pentru aditivare apă test presiune motor / circuit răcire, protecție suprafețe metalice (imersie, pulverizare, aditivare soluții clătiri interoperații)

Smart Nano-VpCI pentru Recondiționare Conducte apă rece

Smart Nano-VpCI pentru Recondiționare Conducte apă rece 23/04/2020

Sistem VpCI-375 & CorrVerter - Proiect realizat în anul 2014 care a avut ca obiectiv Recondiționarea pe exterior a conductelor de apă rece din zonă forestieră (Valea Prahovei). Fiind conducte de apă rece, suprafața metalică este practic expusă în permanență la imersie datorită condensului.

Sistemul de acoperire ales a fost unul ecologic și ușor de aplicat nefiind necesară îndepărtarea coroziunii care implica și o cantitate mare de chimicale de decapare și neutralizare, foarte multă manoperă și risc de poluare a zonei de lucru.


Cortec® Corporation a conceput un produs revoluționar de conservare a boilerelor

Cortec® Corporation a conceput un produs revoluționar de conservare a boilerelor 09/04/2020

Cortec® Corporation a conceput un kit revoluționar de conservare a cazanelor, care este perfect pentru conservarea sezonieră / temporară instalațiilor și cazanelor. Boiler Lizard® conține pulbere de inhibare a coroziunii în fază de vapori într-o pungă din PVA solubilă în apă. Formularea pulberii este lipsită de fosfați, metale grele, nitriți și amine libere. Proiectat pentru protecția uscată a cazanelor, Boiler Lizard® protejează metalele din spații închise. Inhibitorii de oxidare vaporizează și adsorb pe suprafețele metalice, ajungând în toate zonele încastrate și în cavitățile interioare.

La repunerea în funcțiune a cazanului nu este necesară îndepărtarea produsului deoarece punga se dizolvă în apă.

Cor-Pak® 8-MUL

Cor-Pak® 8-MUL 19/03/2020

Cele mai populare și convenabile plicuri Cor-Pak®1-MUL sunt acum disponibile în format 8-MUL de opt ori volumul de protecție la coroziune oferit anterior! Plicurile Cor-Pak® 8-MUL funcționează exact la fel ca Cor-Pak®1-MUL, dar în loc să protejeze doar 28 L (1 cubic feet) vol. spațiu închis, Cor-Pak® 8-MUL oferă suficientă protecție la coroziune pentru metale feroase sau neferoase ambalate sau depozitate într-un spațiu închis de până la 0,23 m³ (8 cubic feet). Cor-Pak® 8-MUL este ușor de inserat manual sau automat în recipientele din carton, plastic, metal sau lemn, acolo unde este necesară o protecție eficientă împotriva coroziunii.

VpCI-309: O metoda "uscata" extrem de eficienta pentru Protectia spatiilor goale

VpCI-309: O metoda "uscata" extrem de eficienta pentru Protectia spatiilor goale 03/02/2020

Interiorul spatiillor goale precum tubulaturi, conducte, rezervoare, diferite structuri metalice sunt dificil de protejat impotriva coroziunii. Este o adevarata provocare daca nu chiar imposibil de aplicat o acoperire sau un conservant peliculogen pe zone foarte complexe sau greu accesibile. In unele situatii, chiar daca se reuseste aplicarea unui conservant, este foarte dificil de indepartat atunci cand se da in folosinta echipamentul.

Din fericire, pudra de inhibitori de oxidare Cortec® VpCI®-309 elimina aceste impedimente fiind o alternativa simpla, eficienta si ecologica de prevenire a oxidarii suprafetelor metalice din interiorul spatiilor goale.

VpCI®-309 este o pudra de inhibitori de coroziune volatili (VpCI®) care vaporizeaza din pudra-sursa si se disperseaza in intregul spatiu inchis pana la completa saturare cu molecule VpCI®. Stratul mono-molecular format de VpCI® pe suprafata metalica formeaza o bariera protectoare cu proprietati regenerative. Aplicarea pudrei se realizeaza prin voalare (pulverizare in ceata).

In situatiile in care voalarea nu este admisa, se va insera in spatiile goale VpCI®-309 POUCH - plicuri din membrana osmotica cu continut de inhibitori de oxidare. Dozajul este foarte simplu de calculat, un plic asigurand protectie completa si continua pentru 1 m3 vol. spatiu inchis.

Pagina 3 din 5
<<<12345>>>