Noutati si Articole

Trei pasi pentru protectia completa a rotilor si osiilor de tren

Trei pasi pentru protectia completa a rotilor si osiilor de tren 18/02/2021

Întreținerea și reparația locomotivelor și materialului rulant din cadrul companiilor de Căi Ferate este sprijinită de Tehnologia ecologică Nano-VpCI®, creată și dezvoltată de Cortec Corporation USA si disponibilă pe piața din România prin intermediul serviciilor asigurate de importatorul și consultantul tehnic local, CORTROM GBLA SRL.

Fabricarea și reparația componentelor pentru locomotive și garnituri de tren necesită și controlul asupra riscului apariției coroziunii.

Produsele Cortec® asigură protecție anticorozivă completă și continuă prin conținutul de inhibitori de coroziune de ultimă generație (de dimensiuni obținute prin Nano-Tehnologie care asigură depunerea moleculelor VpCI® în strat fin mono-molecular protector, chiar și în MICRO-CAVITĂȚILE suprafeței metalice) și micști DE CONTACT și VOLATILI (care protejează metalul atât la contactul cu produsul cât și în starea de vapori, prin volatilizare și adsorbție continuă la suprafața metalică).

 

TREI PAȘI SIMPLI PENTRU CONTROLUL TOTAL ASUPRA FENOMENULUI DE COROZIUNE

  1. Degresare (recomandare tehnică)

  2. Aplicare ulei de conservare VpCI-369D (spray / pensulă)

  3. Ambalare în husă anticorozivă din polietilenă LPDE, cu conținut de inhibitori de coroziune VpCI-126 Blue®

 

CorrLam® VpCI® pentru protectia pe termen lung a echipamentelor sensibile la umiditate si oxigen

CorrLam® VpCI® pentru protectia pe termen lung a echipamentelor sensibile la umiditate si oxigen 26/01/2021

CorrLam® VpCI® Barrier este un material triplustrat PET + Folie Aluminiu+ Folie VpCI-126 Blue® cu conținut de inhibitori de coroziune multimetal. Creat pentru protecția pe termen lung a echipamentelor sensibile la umiditate și oxigen.

Asigură o excelentă barieră contra vaporilor de apă, a gazelor, luminii ultraviolete și mirosurilor. Pentru transportul oceanic este recomandat să se utilizeze în sistem cu emitorii VpCI-132.

Avantaje: flexibil, termosudabil (sigilabil și prin vidare / vacuum), excelente proprietăți mecanice, rata de transmisie a Vaporilor de Apă este sub 0,0006 gr. / 100 in2 pe zi, iar la O2 este sub 0,0003 gr. / 100 in2 pe zi

Ideal pentru export sau transportul continental al echipamentelor ultrasensibile

Se conformeaza specificatiilor MIL PRF-131K, Clasa 1.

CorrTube® - un ambalaj de primă calitate

CorrTube® - un ambalaj de primă calitate 10/01/2021

CorrTube® este un ambalaj de primă calitate care inhibă coroziunea eficient fiind creat atât pentru industrie cât și pentru domeniul militar. CorrTube® oferă o protecție superioară la coroziune atât pentru metalele feroase, cât și pentru cele neferoase. Acest produs sigur pentru mediu este complet reciclabil / repulpabil și poate fi reciclat în alte tipuri de produse din hârtie, cum ar fi cutii, carton și alte materiale ondulate. CorrTube® este ecologic, biodegradabil și nu conține nitriți, fosfați, silicați sau alți compuși periculoși. Tuburile sunt foarte ușor de utilizat: potriviți pur și simplu diametrul adecvat al tubului la dimensiunea piesei dvs.

EcoSonic® VpCI®-125 HP Permanent ESD, depășește cerințele MIL-PRF-81705 D

EcoSonic® VpCI®-125 HP Permanent ESD, depășește cerințele MIL-PRF-81705 D 17/11/2020

Suntem bucuroși să vă anunțăm lansarea unui nou produs dedicat protecției componentelor electrice și electronice sensibile la încărcarea statică.

EcoSonic® VpCI®-125 HP Permanent ESD este un produs din polietilenă cu conținut de inhibitori de coroziune de înaltă performanță și proprietăți anti-statice. Diferențele față de versiunea anterioară a EcoSonic® VpCI®-125 constau în termenul de valabilitate extins – 24 de luni de la data fabricației, și acțiunea aditivilor anti-statici care este acum imediată și permanentă. Este un produs inovator în domeniu și disponibil în diferite forme și grosimi (50-150 microni) - pungi / pungi zip-lock, folie, folie tubulară.

Proprietățile ESD ale EcoSonic® VpCI®-125 HP Permanent ESD depășesc cerințele MIL-PRF-81705 D pentru rezistență la suprafață și degradare statică:

- Rezistivitate la suprafață: 1,0 x 105 - 1,0 x 1011

- Rata de descompunere statică: mai puțin de 2 secunde la un prag de 10%

Este un produs ecologic, recilabil și sigur la utilizare - Nu conține amine libere sau ingrediente dăunătoare - Prop 65.

EcoLine® depășește concurența

EcoLine® depășește concurența 07/10/2020

Mai bun sub Presiune. . .

                  . . . pentru Dvs. și pentru Mediu.

Vă întrebați vreodată dacă un lubrifiant și penetrant universale, biologic, biodegradabil, poate concura cu mărci cu nume populare precum WD-40®, LPS 2® sau CRC 3-36®?

Testarea arată că EcoLine® ELP poate!

EcoLine® ELP depășește toate cele trei mărci de marcă, la proprietățile de presiune extremă și anti-uzură, cu protecție comparabilă împotriva coroziunii și putere de eliberare a bolțurilor - toate cu un profil de siguranță și de mediu, mai bun!

Înlocuiți produsele inflamabile, pe bază de petrol, combustibile, cu o alternativă durabilă!

Pagina 3 din 6
<<<123456>>>