Noutati si Articole

Nano-VpCI® pentru Nave comerciale și militare

Nano-VpCI® pentru Nave comerciale și militare 19/04/2021

Uleiuri anticorozive îmbunătățite cu Tehnologia Nano-VpCI® Cortec® pentru pentru motoare, angrenaje, cutii viteză și sisteme hidraulice.


Climatul maritim este extrem de agresiv pentru metale iar protecția anticorozivă în aceste zone necesită o abordare deosebit de atentă. Produsele Cortec® sunt ideale pentru acest domeniu fiind deosebit de eficiente într-un climat cu salinitate și umiditate ridicată.

Calitate premium constantă - produsele Cortec® sunt testate atât la nivel de laborator, cât și pe teren de peste 40 de ani, fiind deținute certificări și omologări la nivel internațional și național (NSN, NATO, GSA, AOO/ACF).

Specialiștii Cortec® au creat uleiuri cu diferite vâscozități și caracteristici tehnice incluzând în formula lor inhibitorii de coroziune volatili și de contact Nano-VpCI®pentru a furniza o protecție completă & continuă la angrenaje, rulmenți, bucșe, lagăre, componente glisante / în mișcare.

Din această gamă de produse Cortec®, vă recomandăm:

VpCI-322 MIL PRF-46002C , VpCI-326 MIL PRF-46002C și MIL I-85062 (Additives to Oil), inhibitori de oxidare pentru uleiuri hidraulice și de transmisie

VpCI-369, VpCI-369 D, VpCI-329, uleiuri de conservare tamburi, lagăre, rulmenți, cabluri de tracțiune

VpCI-323 MIL PRF-46002C și MIL I-85062 (Additives to Oils), inhibitor pentru aditivare ulei motor

VpCI-325 MIL PRF-16173E (3), ulei vegetal non-toxic cu proprietăți de penetrare a ruginii, pentru curațare și lubrifiere tubulaturi metalice, mecanisme fine și rulmenți

CorrLube Lithium EP VpCI Grease, vaselină cu complex de litiu & VpCI, rezistență la presiune extremă.

Pentru mai multe produse adecvate domeniului construcțiilor și reparațiilor navale vă invităm la secțiunea VpCI - Industria navala & Platforme petroliere marine

Multi-Metal VpCI® Systems

Multi-Metal VpCI® Systems 12/04/2021

40 de ani de la începerea Programului Space Shuttle !

Între prima lansare din 12 aprilie 1981 și aterizarea finală din 21 iulie 2011, flota navetei spațiale a NASA - Columbia, Challenger, Discovery, Atlantis și Endeavour - a îndeplinit 135 de misiuni, a ajutat la construirea Stației Spațiale Internaționale și a inspirat generații.

Flota navetei spațiale a NASA a început să stabilească recorduri chiar de la prima lansare pe 12 aprilie 1981, și a continuat cu o rezistență remarcabilă, pe o durată de 30 de ani. Fiind prima navă reutilizabilă a omenirii, naveta spațială a depășit limitele descoperirilor, necesitând nu numai tehnologii avansate, ci și efortul extraordinar al unei forțe vaste de muncă.

Motorul reutilizabil al rachetei Solid Rocket Motor (RSRM) al Programului Space Shuttle este cel mai mare motor de rachetă care a zburat vreodată și primul proiectat pentru reutilizare. Integritatea motorului începe devreme, în etapa de producție, și continuă pe durata transportului precum și la depozitarea componentelor și / sau a segmentelor motorului.

Pungile VpCI-126 Blue® și emitorii-burete VpCI®-136(2,5 x 2,5 x 0,64 cm) de la Cortec Corporation au fost cele două produse ce incorporează Tehnologia Inhibitorilor de Coroziune Volatili și de Contact (Nano-VpCI®), utilizate la fabricarea RSM pentru a proteja împotriva coroziunii potențiale.

 

Cortec Biotechnology - Bionetix

Cortec Biotechnology - Bionetix 23/03/2021

Strategii de utilizare a substanțelor nutritive biologice pentru culturi mai sănătoase!

Acum este momentul prielnic pentru a începe să pregătiți următorul sezon de creștere a culturilor și să planificați strategiile pentru a facilita dezvoltarea unor recolte bogate, sănătoase și / sau a unui gazon viguros. Renunțați la adăugarea de îngrășăminte și pesticide. Specialiștii Bionetix® sunt prezenți pentru a vă ghida către o abordare naturală prin strategii de utilizare a substanțelor nutritive biologice - stimulente, acid humic și microorganisme care îmbunătățesc procesul de creștere și stimulează mecanismele naturale pentru suprimarea bolilor.

Echipamente de producere a energiei verzi & Smart Nano-VpCI

Echipamente de producere a energiei verzi & Smart Nano-VpCI 17/03/2021

Noile sisteme Smart House / Smart Building prin care obținem confortul dorit și gestionarea eficientă a costurilor aduc o contribuție valoroasă la responsabilitatea de mediu și cea socială de dezvoltare sustenabilă.

Producerea de energie verde, controlul parametrilor din interiorul clădirilor prin senzori, echipamente și software integrat conduc spre o creștere accelerată a calității vieții și eficientizarea resurselor și timpului nostru.

Aceste tehnologii și echipamente inovatoare ne aduc beneficii enorme tocmai de aceea este absolut necesar să menținem funcționarea acestora continuă și la parametri optimi, atât cât suntem prezenți în aceste spații cât și atunci când suntem la distanță.

Preveniți opririle accidentale și avariile cauzate de oxidare, poluare sau climat sever (umiditate și salinitate ridicată) sau, de condiții meteo nefavorabile! Specialiștii Cortec® USA vin în sprijinul dumneavoastră cu produse de ultimă generație, bazate pe Inhibitori de Coroziune Volatili, de dimensiuni nano (Nano-VpCI®), care blochează electrochimic procesul de oxidare a metalelor și ne asigură Controlul Total asupra Coroziuni™.

Capturati mai multa energie cu turbinele eoliene

Capturati mai multa energie cu turbinele eoliene 02/03/2021

Implementarea Tehnologiei Smart Nano-VpCI® în cadrul operațiilor de mentenanță și reparații la parcurile de turbine eoliene, asigură continuitatea operării și chiar un plus de energie capturată.

Fie că avem situația în care piesele ori întreaga tubină trebuie trimisă la service specializat, fie că avem intervenții de întreținere și reparații pe teren, specialiștii Cortec® vin în sprijinul echipelor de intervenție cu soluții complete de curățare, conservare și ambalare în sistem VpCI® care asigură Controlul total asupra coroziunii™.

Aflați mai multe detalii acum!

Pagina 2 din 6
<<<123456>>>