Noutati si Articole

EcoLine® depășește concurența

EcoLine® depășește concurența 07/10/2020

Mai bun sub Presiune. . .

                  . . . pentru Dvs. și pentru Mediu.

Vă întrebați vreodată dacă un lubrifiant și penetrant universale, biologic, biodegradabil, poate concura cu mărci cu nume populare precum WD-40®, LPS 2® sau CRC 3-36®?

Testarea arată că EcoLine® ELP poate!

EcoLine® ELP depășește toate cele trei mărci de marcă, la proprietățile de presiune extremă și anti-uzură, cu protecție comparabilă împotriva coroziunii și putere de eliberare a bolțurilor - toate cu un profil de siguranță și de mediu, mai bun!

Înlocuiți produsele inflamabile, pe bază de petrol, combustibile, cu o alternativă durabilă!

Inhibitor cavitati, tevi, pachete tabla, CKD - Ecofog VpCI-337

Inhibitor cavitati, tevi, pachete tabla, CKD - Ecofog VpCI-337 11/09/2020

VpCI-337 este un inhibitor de coroziune pe baza de apa, gata de utilizat, pentru mediile din interior. Inhibitorii de coroziune sub forma de vapori din VpCI-337, migreaza si protejeaza suprafetele din metal, avand ca rezultat o economisire de timp si de costuri. VpCI-337 se utilizeaza la protejarea muchiilor de la rolele si pachetele de tabla sau pentru voalare in spatii goale, rezervoare, containere, ambalaje export / tip CKD si cavitati inchise. Aceste tehnici de economisire a fortei de munca folosesc un minim de produs pentru a proteja spatiile sau volumele mari. VpCI-337 este eficient pe metalele feroase dar si pe aluminiu, oteluri placate si cupru. VpCI-337 este adecvat pentr protejarea metalelor de baza, a metalelor prelucrate precum si in industria de ambalare.

Delalii despre produs ECOFOG VpCI-337

Top 10 – Produse Cortec® Biodegradabile pentru protecţie anticorozivă garantată !

Top 10 – Produse Cortec® Biodegradabile pentru protecţie anticorozivă garantată ! 10/06/2020

Corporaţia Cortec S.U.A. a susţinut întotdeauna faptul că nu este suficient să oferi Clienţilor ceea ce işi doresc, ci trebuie să anticipi cerinţele viitoare. Acest lucru înseamnă să fii inovator!

Furnizor la nivel global al Tehnologiei Ecologice VpCI®, Cortec oferă o o serie completă de produse destinate protecţiei anticorozive din domenii de activitate precum petrochimie, prelucrare metale, telecomunicaţii, electronice /electrice, producţia de autovehicule şi componente auto, utilaje industriale, construcţii, domeniul militar, naval, aeronautic, energetic. Activitatea de cercetare şi inovare este orientată spre oferirea de soluţii nepoluante (ecologice), lipsite de toxicitate şi pe cât posibil, realizate din resurse regenerabile şi biodegradabile.

ADITIV S-8 pentru protecția conservelor cu alimente

ADITIV S-8 pentru protecția conservelor cu alimente 11/05/2020

S-8 Inhibitor de coroziune pentru protecția conservelor cu alimente – Un film „verde” de inhibitori de coroziune, non-toxic. Poate fi utilizat în concentrații foarte scăzute și încă oferă protecție completă la coroziune în apă, în faza de vapori, și la interfață. Acest produs este deosebit de util pentru protecția la coroziune a conservelor metalice cu diferite produse alimentare, în timpul spălării sau sterilizării mâncării ambalate.

Aditivul Cortec® S-8, conține numai ingrediente accptate FDA și are următoarele aprobări:

  • FDA# 21 CFR - 175.105
  • FDA# 21 CFR - 178.3130
  • FDA# 21 CFR - 177.1200
  • FDA# 21 CFR - 173.310
  • FDA# 21 CFR – 176.210
Protecție Sisteme de ventilație

Protecție Sisteme de ventilație 05/05/2020

Mentenanța & Conservarea Instalațiilor din producție

Atunci când evaluați conservarea unei instalații de fabricație, sarcina poate fi defalcată după clasificarea echipamentelor și sistemelor în categorii după cum urmează:
• Structuri, Echipamente, Lucrări în desfășurare, Produse finite, Sisteme de ventilație, Sisteme de răcire a apei, Rețea distribuție apă.
Fiecare categorie va fi împărțită în subseturi, cu recomandări specifice pentru produse Cortec și aplicații.

Sisteme de ventilație / conducte aer
• Țevi:
• Epuraț
i întregul circuit de aer, tubulaturile și rezervoarele, apoi pulverizați VpCI®-308 Powder
• Compresoare:
• Zona cu aer – pulverizați în ceață cu VpCI®-337 la 0,5 oz./ft3 (0,5 ml / l)
• Partea de ungere - în funcție de tipul de lubrifiant, aplicați unul dintre produsele de mai jos realizând o ceață la 0,5 oz./ft3 (0,5 ml / L), sau se adaugă în ulei, 5% la volum unul din următorii aditivi:
• M-528 - PAG
• M-529 - PAO
• M-530 - Mineral
• M-531 - PAO

Pagina 2 din 5
<<<12345>>>