Despre noi

Cortec RomaniaCORTROM “GBLA” SRL, consultant tehnic, importator si distribuitor exclusiv autorizat in Romania si Republica Moldova pentru produsele marca CORTEC®, a fost infiintata in anul 1992 si face parte din lantul de companii dezvoltat de Cortec Corporation USA.

Fondatorul Cortrom B.G. S.R.L. (in prezent Cortrom "GBLA" S.R.L.), Ing.Ch.George Bogdan a infiintat aceasta companie si a creat o echipa de specialisti dedicati domeniului protectiei anticorozive bazat pe alternativele ecologice Cortec®, din dorinta de a oferi specialistilor din industrie, tehnologii inovatoare si produse de ultima generatie, eficiente si economice, prin care sa se aduca un aport semnificativ la cresterea calitatii si productivitatii intreprinderilor din Romania.

"O dezvoltare durabila a societatii nu poate fi realizata decat intr-un mediu curat, si prin utilizarea unor produse calitative!" (George Bogdan, fondator Cortrom B.G. s.r.l.)

Experienta de peste 25 de ani de implementare a produselor ecologice Cortec® in unitatile de productie din tara, si suportul continuu al specialistilor Cortec®, ne permite sa asiguram cu profesionalism consultanta tehnica in domeniul protectiei anticorozive, furnizarea de produse VpCI® / MCI® Cortec® precum si suport tehnic dupa vanzare.

Tehnologia inhibitorilor de coroziune volatili si de contact este adoptata la scara larga in ultimii 40 de ani, specialistii Cortec dezvoltand continuu gama de produse.

Cortec Corporation este lider mondial in tehnologiile inovative, responsabile fata de mediu - VpCI® (Vapor phase Corrosion Inhibitor) si MCI® (Migrating Corrosion Inhibitors), de Control Total asupra Coroziunii™

Gama varianta de produse cu continut de inhibitori de coroziune VpCI® si MCI® acopera practic toate domeniile de activitate in care este prezent metalul: Siderurgie, Metalurgie, Prelucrarea Metalelor, Ambalare pentru depozitare / export / transport continental si oceanic, Constructii civile si comerciale, Constructii autovehicule personale si utilitare, Fabricare componente auto, Automotive, Electrice si electronice, Tratare a Apelor utilizate in procesul de productie, Petrol si Gaze (extractie si prelucrare), Stucturi metalice, Aviatie, Constructii si reparatii Navale, Agricultura, Municipalitate, Industria Apararii, Domeniul energetic s.a.m.d.

Situata in St.Paul Minnesota – U.S.A., Corporatia Cortec produce peste 400 de produse care sunt distribuite la nivel global prin distribuitori teritoriali.

Incepand cu anul 2015, reteaua de distributie s-a dezvoltat in mod semnificativ pe zona Europei prin deschiderea Depozitului Central din Europa care ne permite sa asiguram stoc tampon si livrari prompte.

Motivat de excelenta si inspirat de tendinta recenta in domeniul nano-tehnologiei, Cortec a creat produse Nano-VpCI® care au demonstrat in practica rezultate fara precedent. Aceasta tehnologie de ultima ora se bazeaza pe puterea generata de dimensiunea submicronica a particulelor de VpCI® si furnizeaza urmatoarele beneficii:

  • Protectie superioara in faza de vapori, la dozaj redus
  • Protectie multimetal in faza de vapori
  • Difuzie rapida la metale
  • Acumularea rapida a vaporilor protectori amplasati medii inchise (ambalaje, cavitati, etc.)

Tehnologia Cortec® Nano-VpCI® a adaugat o alta dimensiune succesului imens inregistrat in ultimele doua decenii de nano-tehnologie in domeniul academic, comercial si industrial.

Nano-VpCI® Cortec® este descrisa ca o tehnologie „all-win choice” pentru toti cei care cauta o varianta de incredere pentru protectie la coroziune, completa si de lunga durata.

Solutii Inovatoare Ecologice

Controlul coroziunii, fara poluare

 

Incepand cu anul 2006, societatea noastra comerciala a diversificat gama de produse incepand colaborarea cu grupul german RehartGroup care furnizeaza materiale complementare produselor Cortec® ce asigura protectia metalelor impotriva distrugerii mecanice (eroziune, abraziune excesiva) si atacului chimic.

Moto-ul Rehart este: Rehart Group - totul functioneaza optim !

Materialele Rehart Nano-Seal sunt destinate regenerarii si intretinerii utilajelor industriale prin protectia impotriva uzurii, coroziunii, colmatarii si atacului chimic in scopul optimizarii procesului de fabricatie.

Prin utilizarea acestor acoperiri speciale cu continut de ceramica, durata de utilizare a utilajelor este extins, intreruperile procesului de fabricatie sunt mai reduse, iar acest lucru asigura calitate constanta, consum redus de energie si performanta deosebita a companiei.