Certificari

Sistem de management al calitatii conform SR EN ISO 9001:2015

Politica de calitate a managementului Cortrom "GBLA" s.r.l. urmareste sa mentina, sa consolideze si sa imbunatateasca prestigiul si imaginea de lider in domeniul consultantei tehnice si distributiei produselor de protectie anticoroziva ecologice Cortec, prin:

• profesionalismul personalului angajat si valoarea pe care o adauga in relatia cu clientii

• furnizarea de produse si tehnologii diversificate de ultima generatie, calitative si ecologice

• imbunatatirea continua a serviciilor de distributie, consultanta, asistenta tehnica de specialitate.

Incepand cu anul 2003, CORTROM "GBLA" a implementat Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu Standardul SR EN ISO 9001:2008. Pentru anul 2017, managementul CORTROM "GBLA" s.r.l. si-a propus trecerea la noul strandard SR EN 9001:2015.

Sistemul implementat a fost evaluat de TOTAL Q ARM si este conform cu cerintele noului standard ISO 9001:2015.


Sistem Integrat de Gestionare a deseurilor de ambalaje provenite din importul / achizitia intra-comunitara a produselor.

Fiind o companie orientata catre protectia mediului si economisirea resurselor naturale, incepand cu anul 2011, prin colaborarea cu Ecologic 3R, am implementat Sistemul Integrat de Gestionare si Valorificare a deseurilor de ambalaje provenite din importul, respectiv achizitia intra-comunitara a produselor comercializate de societatea noastra comerciala.


Produsele Cortec® sunt create si fabricate in acord cu Sistemele ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015 implementate la nivel de corporatie si certificate de Bureau Veritas Certification si American Global Standards

Corporatia Cortec din S.U.A. este liderul mondial in Tehnologia inovativa, responsabila fata de mediu - VpCI® si MCI®pentru Ambalare, Prelucrarea Metalelor, Constructii, Electronica, Tratarea apei, Petrol & Gaze, si alte industrii. Angajamentul Corporatiei Cortec pentru durabilitate si calitate in produse, servicii si consultanta este imbatabil in industria mondiala.

Cortec® este primul furnizor VpCI® / MCI® certificat atat ISO 9001:2015 cat si ISO 14001:2015.

Pentru cele mai bune rezultate, din Septembrie 2010 a fost realizata implementarea Sistemului de Calitate ISO / IEC 17025 in operatiunile Laboratorului Cortec St.Paul, MN.