imagine slogan Bullfrog

PUTERE INDUSTRIALA PENTRU PROTECTIA UNELTELOR SI ECHIPAMENTELOR HOBBY

Bull Frog® ofera un adevarat progres al tehnologiei care a fost perfectata si testata in multiple aplicatii din domeniul industrial si militar.

Gama Bull Frog® ofera o varietate de produse care va ajuta sa va protejati investitiile si sa va bucurati de ele la un nivel optim.

Aceste produse sunt sigure pentru utilizator dar si pentru mediul inconjurator.

Fiecare produs din gama Bull Frog® este creat pentru a indeplini o anumita functionalitate dar are in acelasi timp implementata Tehnologia Inhibitorilor de Coroziune volatili si de contact Cortec VpCI® care s-a dovedit in timp a fi deosebit de eficienta si sigura, reusind sa indeparteze si sa controleze total rugina si coroziunea metalelor.
Umbrela protectoare BullFrog®

Inhibitorii de coroziune VpCI® Bullfrog® sunt atrasi de metal si formeaza o “Umbrela Moleculara” protectoare care impiedica aerul si apa sa produca rugina si coroziunea.

imagine actiune molecular umbrela BullFrog

sus


Lucrari realizabile cu gama BullFrog®:

imagine domenii utilizare MRO

  • Degresare & prevenire coroziune
  • Indepartare rugina, oxizi, pete
  • Lubrifiere & prevenire coroziune
  • Gresare & prevenire coroziune
  • Curatare contacte, circuite electrice & protectie
  • Protectie spatii inchise (cutii scule, panouri electrice, etc)
  • Retusuri vopsea - Convertire oxizi rugina in strat bariera protector
  • Conservare termporara / sezoniera suprafete vopsite, cromate, nevopsite
  • Protectie interior motor, rezervor, circuit racire


sus


Brosuri Produse BullFrog® :

imagine brosura
BullFrog Auto / Motociclete


imagine brosura
Gama Completa BullFrog


imagine brosura
BullFrog pentru Arme de Vanatoare


imagine brosura
BullFrog pentru Pescuit


imagine brosura
BullFrog - Nautica
sus


EMITORI VpCI®

Emitorii VpCI® sunt materiale precum burete, capsule, tablete, cu continut ridicat de inhibitori de coroziune VpCI®. Odata amplasati in spatiul inchis care se doreste a fi protejat emitorii satureaza spatiul si blocheaza coroziunea d.p.d.v. electrochimic.imagine Capsule-Emitor Bull Frog Emitter Cups
Capsula cu membrana osmotica. Stopeaza oxidarea si coroziunea din interiorul unui spatiu inchis de 0.14 metri cubi volum, pe o durata de 1 an. Se utilizeaza in lazi cu scule, fisete armament, cabine electronice.
imagine Burete-Emitor Bull Frog Emitter Strips
Banda burete. Stopeaza coroziunea din interiorul spatiilor mici inchise, asemenator capsulelor-emitor. Ideale pentru cutii cu scule, cutii cu ustensile de pescuit, echipamente electronice, bijuterii, monede, argintarii. Previne coroziunea si patarea.
imagine Scut-Emitor Bull Frog Emitter Shield
Scut-emitor. Protejeaza impotriva oxidarii si coroziunii in spatii mari inchise. Se agata in seiful de arme, dulap de depozitare, cufar, debara, compartimente de motoare. Doar agatati-l intr-o secunda si fiti relaxat pentru un an.

sus


FLUIDE / Spray-uri

Sunt produse multifunctionale care includ Tehnologia inhibitorilor de coroziune dar indeplinesc si anumite functiuni specifice precum curatare suprafete metalice (degresare uleiuri/grasimi), inlaturare rugina (decapare), lustruire etc.imagine Decapant rugina Bull Frog Rust Remover
Este un decapant de rugina unic! Deosebit de eficient dar in acelasi timp, sigur pentru utilizator, sigur pentru mediul inconjurator. Se indeparteaza cu apa (nu cu chimicale). In plus, inhibitorii VpCI® protejeaza metalul de coroziunea instantanee (ce apare de regula, la decapantii clasici, imediat dupa decapare). Puteti sa utilizati la unelte, masini, camioane, masini agricole, motociclete, structuri metalice, unelte de gradina.
Ambalare: flacon 470 ml.
imagine Conservant Bull Frog Rust Blocker
Agent pentru blocarea coroziunii.
Previne coroziunea inainte de a incepe! Odata aplicat pe metal, formeaza o "Umbrela" moleculara invizibila care protejeaza impotriva coroziunii. Se aplica pe zavoare, balamale, remorci, echipamente agricole, mobilier metalic exterior, echipamente de gradina, garduri metalice.
Ambalare: flacon 470 ml.
imagine Degresant Bull Frog Cleaner / Degreaser
Cel mai puternic agent de curatare / degresant. In plus, continutul de inhibitori (VpCI®) protejeaza metalul de coroziunea instantanee si rugina. Este biodegradabil si fara fosfati! Ideal pentru motoare, piese metalice, motociclete, echipamente agricole, scule electrice, scule manuale, unelte de gradina si gratare.
Ambalare: flacon 470 ml.
imagine Ceara-pasta pentru lustruire puternica Bull Frog High Shine Paste Wax
Cea mai eficienta ceara (pasta) de lustruire si protectie disponibila pe piata! Inhibitorii de coroziune (VpCI®) vor sigila si proteja suprafata metalica, de coroziune. Protejeaza impotriva razelor UV si oxidarea fibrei de sticla. Este excelent si pentru finisaje cu acoperiri transparente. Se aplica pe autoturisme, camioane, motociclete, iahturi pentru a estompa zgarieturi si matuiri realizand o pelicula protectoare de lunga durata cu efect de stralucire, protectie anticoroziva si prevenire a aderentei murdariei si apei.
Ambalare: flacon 470 ml.
imagine Ceara-spray rapida lustruire rapida Bull Frog Fast Spray Wax
Ceara lichida ultra rapida.
Dati stralucire si protejati vehiculul in doar cateva minute. Este cea mai rapida si usor de aplicat dintre toate cerurile disponibile. Inhibitorii de coroziune de sub pelicula stralucitoare, lucreaza activ, blocand coroziunea si oxidarea. Se aplica pentru luciu, protectie anticoroziva si prevenirea aderentei murdariei, pe autoturisme, camioane, motociclete, iahturi si chiar pe electrocasnice.
Ambalare: flacon 940 ml.
imagine restaurator rugina Bull Frog Rustorer
Acoperire pentru convertire oxizi.
Se aplica direct pe suprafete ruginite sau superficial pregatite. Rustorer penetreaza rapid pana la metalul curat si previne ruginirea viitoare. Actioneaza prin convertirea ruginii existente intr-un strat pasiv hidrofobic. Aspect pelicula uscata: transparent, nelipicios. Ideal pentru utilizare ca primer, inainte de vopsire. Lucreaza excelent in conditii severe si mediu marin.
Ambalare: flacon 470 ml.

sus


Aerosoli / Lavete

Sunt produse multifunctionale care includ si Tehnologia inhibitorilor de coroziune VpCI®. Spray-urile contin aerosoli facilitand apricarea. Lavetele sunt foarte usor de utilizat si eliminat ca deseu casnic.imagine Electronic Cleaner Bull Frog Electronic Cleaner
Indeparteaza mizeria, depunerile si oxidarea care ataca in tacere performantele oricarui sistem sau echipament electric pe care il detineti. Este un produs preferat al marinei americane si tehnicienilor de reparatii din intreaga lume. Se utilizeaza la conexiuni electrice, automobile, camioane, iluminat exterior, telefoane, televizoare si chiar la spoturi. Curatati si protejati ecologic si sigur!
imagine Rust Hunter Firearm Cleaner Bull Frog Rust Hunter Firearm Cleaner
Produs "3 in 1" : Curata, lubrifiaza si protejeaza. Alegerea ideala pentru ingrijirea armelor de vanatoare - indepartare funingine, praf, reziduuri. Indeparteaza umiditatea si lasa o bariera protectoare care previne coroziunea pe o durata de 1 an. Uscarea rapida impiedica depunerea prafului si altor impuritati. Imbunatatiti aspectul si performantele armelor dvs. de vanatoare cu RustHunter Cleaner !
imagine Lubricant with RustBlocker Bull Frog Lubricant with Rust Blocker
Lubrifiant si conservant contra ruginii. Acest produs, nu numai ca opreste scartitul si blocarea componentelor in miscare dar si previne aparitia acestor neplaceri. Protejeaza impotriva coroziunii pe o durata de 1 an. Nu contine CFC sau 111 Triclor. Se aplica la masinarii, balamale, incuietori, echipamente, masini de tuns gard viu, unelte, biele, bolturi si orice parte in miscare.
imagine Tool Wipe Bull Frog Tool Wipe
Este o laveta revolutionara care indeparteaza de pe suprafetele metalice oxidul, grasimea, uleiul si funinginea. Curata si protejeaza prin bariera durabila de inhibitori de coroziune VpCI®. Perfect pentru scule, masinarii, piese sau alte suprafete metalice.
imagine Gun Wipe Bull Frog Gun Wipe
Acelasi produs BullFrog Rusthunter Cleaner, in varianta laveta. Curata si protejeaza prin bariera VpCI®. Este "companionul" de baza care trebuie luat in aventurile de vanatoare.

sus


VpCI® pentru protectia spatiilor inchise

Sunt destinati protectiei interiorului motorului, rezervorului si sistemului de racire. Continutul de inhibitori de coroziune volatili si de contact asigura tripla protectie - in fluidul in care sunt adaugati, la interfata, precum si deasupra nivelului lichidului.imagine Oil Additive Bull Frog Oil Additive
Produsul se toarna in baia de ulei respectand nivelul maximal de ulei indicat de producator. VpCI® migreaza prin intreg sistemul cu ulei si formeaza o "Umbrela" moleculara care protejeaza interiorul motorului de aer si umiditate, factori generatori ai coroziunii si care sunt prezenti deasupra si sub ulei. Nu exista nici un efect asupra motorului sau performantelor uleiului si nu formeaza depuneri. Protectia dureaza pana la schimbarea completa uleiului. Nu este poluant. Biodegradabil.
imagine Coolant Additive Bull Frog Coolant Additive
Destinat pentru adaugarea in sistemul de racire. "Umbrela" moleculara de VpCI® care se formeaza in intreg sistemul de racire protejeaza interiorul circuitului contra factorilor generatori ai coroziunii care sunt prezenti deasupra si sub nivelul antigelului. Nu exista nici un efect asupra performantelor antigelului si nu formeaza depuneri chimice. Protectia dureaza pana la scoaterea antigelului din sistem. Nu este poluant. Biodegradabil.
imagine Fuel Additive Bull Frog Fuel Additive
Odata ce este adaugat in rezervor VpCI® din BullFrog protejeaza intreg rezervorul si conductele de combustibil. Nu exista nici un efect negativ asupra performantelor motorului; nu formeaza depuneri chimice; nu mai exista impuritati de rugina in rezervor care sa infunde filtrul de benzina. Ideal pentru sezonul rece si perioade mai lungi de neutilizare a motorului.

sus


HUSE Arme de Vanatoare

Spre deosebire de husele conventionale, husele BullFrog® sunt create pentru a va proteja armele de vanatoare de praf dar contra oxidarii. Pastrand armele in husa speciala BullForg® sunteti gata de o partida de vanatoare oricand, imediat ce scoateti arma din husa!imagine Bull Frog Gun Sleeves
111,76 cm Husa arma / pusca
137,16 cm Husa arma / pusca
30,48 cm Husa pistol
Husele conventionale protejeaza armele numai de praf.
Numai husele BullFrog® Gun Sleaves contin VpCI® creati si dezvoltati pentru domeniul militar, NATO si industriile majore. Interiorul husei Bulfrog® este din captuseala cu fibra moale, ne-abraziva, care indeparteaza eficient umezeala in conditii de siguranta, cu actiune exclusiva a gravitatiei capilare.

sus


HUSE "Cocon" Motociclete si Auto

Husele BullFrog® includ Tehnologia VpCI® si sunt destinate protectiei impotriva intemperiilor dar si a oxidarii care apare in special in sezonul cu umiditate ridicata si diferente mari temperatura (zi-noapte) sau pe perioada depozitarii de lunga durata.imagine MC Cocoon Cover Bull Frog Motorcycle Cocoons
Pe durata depozitarii, o acoperire din panza tare sau vinil nu va proteja motocicleta contra oxidarii care va afecta atat aspectul cat si performantele.
Husele BullFrog® tratate cu conservant Cortec® RustBlocker pe interiorul materialului protejeaza complet motocicleta.
Realizata din 3 straturi de material, husa este impermeabila la apa pe exterior, protectoare la abraziune pe partea din interior si in acelasi timp, permite trecerea aerului intr-un singur sens, indepartand astfel umezeala de motocicleta.
Disponibila la comanda, dimensiuni: XL, L, M.
imagine Car Cocoon Cover Bull Frog Automotive Cocoons
Are aceleasi proprietati ca Husa BullFrog® pentru motociclete. Se realizeaza pe comanda, la dimensiunile cerute.

sus